СОНУВАЈТЕ ВО БОЈА, А РЕАЛНОСТА БОЈАДИСАЈТЕ ЈА СО ГЕНШЕР!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
СОНУВАЈТЕ ВО БОЈА, А РЕАЛНОСТА БОЈАДИСАЈТЕ ЈА СО ГЕНШЕР!
 
 
 
ГЕНШЕР дооел од Скопје е водечка компанија во полето на молерските услуги, со богато портфолио од успешно завршени проекти.
 
 
 
 
 
 
 
 

20

 
 
 
Години
Искуство
 
 
 
 
 
 
 
Компанијата е формирана во 2008 година, и како резултат на постојаното усовршување, истражување и анализа се наметнува како една од водечките компании за молерски и декоративни изведби.

Постојаниот развој, следењето на светските трендови во оваа област, усовршувањето и инвестициите, овозможуваат комплетна подготвеност и спремност во сите фази од работењето.
Компанијата ГЕНШЕР е исто така се препознатлива по својата работа поради квалитетот на материјалите и репроматеријалите кои ги користи при изведба, кои се еколошки и по сите прифатени стандарди на модерното време.

Tрадицијата продолжува со планиран развој и инвестиции во сопствено надградување работејќи со најсовремени системи за работа во рамките по светски стандарди за економични и еколошки мерки.
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги

 
 
 

Молеро-фарбарски услуги

 
 
Од самиот почеток, ние се обидуваме да обезбедиме одличен квалитет и пред се брзо завршена работа, предизвик кој го наметнува денешното време и по кој сме препознатливи кај нашите клиенти.
 
 
 

Декоративни работи

 
Изработка на декоративни работи доколку сакате да го оплемените просторот со декоративни материјали. Со помош на нашето долгогодишно искуство, можеме да ви помогнеме во изборот на техниката за која сакате да го изработиме декорот.
 
 
 

Професионално лепење тапети

 
Вршиме подготовка и премачкување на ѕидовите пред да почнеме да работиме. Исто така на нашите клиенти ги советуваме и нудиме избор пред да се одлучат кој тапет ќе го стават на својот ѕид.
 
 
 
 
 
 
 

МОЛЕРО-ФАРБАРСКИ УСЛУГИ

 
украсување на ентериерот
 
 
 
Нудиме професионални услуги за подготовка во објектот во кој ќе се работи, како и површината на која ќе се работи.
 
 
 
 
Нашата основна дејност е украсување на ентериерот, со користење на различни бои и декоративни материјали со користење на различни техники, во комбинација со гипс и различни репроматеријали чија крајна цел е да останете вчудоневидени од сработеното.
 
 
 
Заштита на просторот
 
 
 
 
Припрема на ѕидовите и плафонот

 
 
 
 
Глетување
 
 
 
 
 
 
Фарбање и кречење
 
 
 
 
Контрола на квалитетот

 
 
 
 
Чистење на просторот
 
 
 
 
 
 
 

Декоративни работи

 
ТЕХНИКИ НА ИЗВЕДБА НА ДЕКОРАЦИЈА
 
 
 
Со помош на нашето долгогодишно искуство, можеме да ви помогнеме во изборот на техниката за која сакате да го изработиме декорот
 
 
 
 
 
 
 
 

01

 

Beton

 
Декорнативна техниката бетон, со која се се добива секогаш посакуваниот изглед на бетон, е секогаш актуелна и во деловни и во домашни ентериери. Изработката е во неколку чекори - основа, релјефен слој за добивање текстура на бетон, тонирање.
 
 
 
 
 
 
 

02

 

Sahara

 
Темата на оваа декоративна техника е песок отсликан на ѕид. Исклучително ефектна техника, изгледа ексклузивно и дава нота на елеганција и префинетост. Сребрената нијанса лесно се вклопува во секој ентериер. Истата може и да се тонира, со кружна или вертикална шара.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

03

 

Antika

 
Најдобар избор за рустикален изглед на фино или грубо измалтерисрани ѕидни површини во ентериер и екстериер.
 
 
 
 
 
 
 

04

 

Artika

 
Техника во тренд со која секој ентериер добива посебен шмек и луксузен изглед.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

05

 

Limestone

 
Декоративна техника за внатрешни површини со ефект на ѕид од стари цигли со бела кремаста боја. Го омплеменува просторот со чувство на современ амбиент проткаен со површини зачувани од стара градба.
 
 
 
 
 
 
 
 

Професионално лепење тапети

 
Покрај понудите за декорирање и молерски услуги, нашата компанија се занимава и со професионално лепење на тапети. Иако оваа гранка спаѓа природно во декорацијата на ѕидови, ние ја разграничуваме како посебна поради тоа што лепењето на тапети стана еден вид уметност која се применува во работата.

Не секој ѕид може да се декорира со тапет. Ние вршиме подготовка и премачкување на ѕидовите пред да почнеме да работиме. Исто така на нашите клиенти ги советуваме и нудиме избор пред да се одлучат кој тапет ќе го стават на својот ѕид.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Адреса
 
Козле 2/46, 1000 Скопје
 
 
 
 
 
Телефон
 
 
 
 
 
Маил
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
СОНУВАЈТЕ ВО БОЈА, А РЕАЛНОСТА БОЈАДИСАЈТЕ ЈА СО ГЕНШЕР!