ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

  ГЕНШЕР 
дооел од Скопје е водечка компанија во полето на молерските услуги, со богато портфолио од успешно завршени проекти.

Компанијата е формирана во 2008 година, и како резултат на постојаното усовршување, истражување и анализа се наметнува како една од водечките компании за молерски и декоративни изведби. 

Постојаниот развој, следењето на светските трендови во оваа област, усовршувањето и инвестициите, овозможуваат комплетна подготвеност и спремност во сите фази од работењето.

Компанијата ГЕНШЕР е исто така се препознатлива по својата работа поради квалитетот на материјалите и репроматеријалите кои ги користи при изведба, кои се еколошки и по сите прифатени стандарди на модерното време.


Традицијата продолжува со планиран развој и инвестиции во сопствено надградување работејќи со најсовремени системи за работа во рамките по светски стандарди за економични и 
еколошки мерки.

СОНУВАЈТЕ ВО БОЈА, А РЕАЛНОСТА БОЈАДИСАЈТЕ ЈА СО ГЕНШЕР!

 


 

Посетители

134220
ДенесДенес50
Овој месецОвој месец1290
Сите деновиСите денови134220