Професионално лепење тапети

Покрај понудите за декорирање и молерски услуги, нашата компанија се занимава и со професионално лепење на тапети. Иако оваа гранка спаѓа природно во декорацијата на ѕидови, ние ја разграничуваме како посебна поради тоа што лепењето на тапети стана еден вид уметност која се применува во работата.

Не секој ѕид може да се декорира со тапет. Ние вршиме подготовка и премачкување на ѕидовите пред да почнеме да работиме. Исто така на нашите клиенти ги советуваме и нудиме избор пред да се одлучат кој тапет ќе го стават на својот ѕид.

Посетители

126079
ДенесДенес55
Овој месецОвој месец241
Сите деновиСите денови126079